» » The Tomorrow People

The Tomorrow People S01E15 (2014)

Stefan Džejmson je bio sasvim običan tinejdžer sve dok nije počeo da se telepotira u snu a ne znajući gde će se probuditi. U očaju odlučuje da posluša glas u glavi koji ga vodi ka prvom susretu sa ljudima Sutrašnjice. Oni su Džon, Kara i Rasel. Oni su genetski napredna rasa sa natprirodnim sposobnostima kao što je telekineza, teleportacija i telepatsko komuniciranje. Paravojna grupa "Ultra" pod vođstvom dr Džedekaja Prajsa traga za ljudima Sutrašnjice. "Ultra" smatra da su ljudi Sutrašnjice opasna pretnja za ljudsku rasu. Džedekaja nudi Stefanu šansu za normalan život ako mu pomogne da ništi ljude Sutrašnjice. A sa druge strane, Kara, DŽon i Rasel nude Stefanu novu vrstu porodice i dom gde će se osećati prihvaćeno. Pošto Stefan ne želi da okrene leđa čovečanstvu, Stefan određuje sebi sopstveni put. Taj put ga može odvesti ka pravom razlogu nestanka svog oca ili u nepoznatu budućnost sa ljudima Sutrašnjice.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Acotele   (2014-03-18 2:37 PM)
Super serija, nadam se da ce ubrzo biti jos epizoda, i sa moje strane velika hvala za ovakvu seriu. Svaka cas timu Vojvodina.net NAJBOLJI STE !! ;)

0   Spam
Vesnabv   (2014-03-17 5:45 AM)
Odgledah svih 15 epizoda :) Nadam se da će ih biti još, a znam za ono vaše, "kad bude, biće" :) Hvala Nuteli i svim ostalima koji su radili na ovih 15 epizoda, fantastično uradjeno, hvala vam hug

+1   Spam
warchief   (2014-03-09 7:03 PM)
Izgleda da se dobro slaze sa tobom... jbt

0   Spam
Nutella92   (2014-03-08 9:16 PM)
Džon ! srce

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|